Non profit organisaties

  Gereduceerde tarieven.
Lage subsidies en kleine budgetten maken dat het non profit organisaties vaak aan een professionele, betrouwbare website ontbreekt. Baffoon Internet Services hanteert gereduceerde tarieven voor deze organisaties. Non profit organisaties zijn stichtingen en verenigingen, maar ook artiesten die zich willen profileren via internet zoals toonkunstenaars en beeldend kunstenaars. U kunt kiezen voor een all-in pakket, of voor hosting van uw website indien u die zelf wenst te construeren. Voor de aanvraag van uw domeinnaam en die eventuele hosting gelden wederom gereduceerde tarieven.

  Stichtingen en verenigingen.
Een website wenst u allereerst om uw organisatie te presenteren, maar minstens even belangrijk: ook om te promoten. Internet is een laagdrempelig medium om te communiceren met leden en geinteresseerden en bovendien uitstekend geschikt om nieuwe leden te werven. Door een bezoek aan uw website krijgt de bezoeker het gevoel direct contact te hebben met uw organisatie. Er kan door de bezoeker op een eenvoudige manier informatie worden aangevraagd of contact worden gelegd d.m.v. formulieren en e-mail.

  Bands en musici
Muziekgroepen mag het tegenwoordig niet ontbreken aan een goede website om de band te promoten en om fans het laatste nieuws mee te delen. De voordelen van een website voor een band zijn legio. Denk aan de plaatsing van een volledige biografie (indien gewenst ook in het Engels), plaatsing van bandfoto's, het aanbieden van cd's, t-shirts en dergelijke, het aankondigen van optredens en eventueel het uploaden van songs in Mp3 formaat. Geheel in de stijl die u als muzikant voor ogen staat zal uw website worden geconstrueerd. U kunt ook besluiten zelf de website te creeren, in dat geval gelden de gereduceerde tarieven voor domeinregistratie en webhosting.

  Beeldend kunstenaars.
Een presentatie van uw werk op het internet, oftewel een online galary waar u uw werk 24 uur per dag wereldwijd exposeert. Of u nu kunstschilder, beeldhouwer of fotograaf bent, uw doel als kunstenaar is naar buiten te treden met uw werk. Een website is bij uitstek geschikt om foto's van uw werk te tonen, uw filosofie te kenschetsen en contact te onderhouden met de bezoekers van uw site. Een belangrijke tussenstap derhalve om werken te verkopen of om opdrachten binnen te halen.

  Actualiteit.
Actualiteit is erg belangrijk als het gaat om internet sites. Biedt u steeds nieuwe informatie aan op uw site dan zullen internetgebruikers meerdere malen terugkeren. Het onderhouden van uw site kunt u gerust aan Baffoon Internet Services overlaten. Standaard bij een all-in pakket bieden wij u 6 uur onderhoud per jaar aan alsmede een gastenboek, Net Statistics en aanmelding bij de belangrijkste zoekmachines.

  Hoe verder?
Neemt u per e-mail even contact met ons op voor (uiteraard vrijblijvende) verdere informatie. Wij verstrekken u graag alle informatie over onze betaalbare mogelijkheden; klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden of hier om uw bestelling direct aan ons door te geven.

Vorige Pagina