Welkom bij Baffoon Webdesign

Waarom kiest ú voor een Baffoon All-In Pakket?
Voor het ten volle benutten van uw mogelijkheden op het internet is het ons inziens noodzakelijk dat uw (toekomstige) website er goed verzorgd uitziet en dat de bezoekers van uw internetpagina's een juiste indruk krijgen van uw bedrijf. Baffoon biedt u met haar All-In Pakketten de mogelijkheid om tegen een zéér gunstig, vaststaand tarief per jaar er van verzekerd te zijn dat ùw website er nooit uit zal gaan zien als de door velen zo gevreesde 'digitale spookstad'.

U betaalt bij uw Baffoon All-In Pakket uitsluitend voor de modificaties aan uw website, tegen een uitermate voordelig tarief (dit terwijl eigen updates uiteraard altijd mogelijk blijven). De kosten van webhosting, het domein zelf, het aanmaken van uw nieuwe (of aanpassen van uw reeds bestaande) website en overige bijkomende kosten worden dus niet aan u doorberekend!

Geachte klant let op: vanaf heden worden alle All-In pakketten en webdesign opdrachten voor nieuwe klanten uitsluitend vooruit gefactureerd. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Wij hebben een aantal standaard mogelijkheden met vaste lage prijzen:

 • 'Compleet Verzorgd All-In Pakket' (Inclusief Hosting etc.):
  Uw digitale, interactieve, laagdrempelige showroom zònder sluitingstijden:

  Wij registreren en hosten uw domeinnaam voor u, creëren uw website èn onderhouden deze (12 uur p.jr.) voor slechts € 49,95 per maand.

  Dit is ons populairste pakket; u krijgt een complete website met ruim voldoende server ruimte, één domeinnaam naar keuze, onbeperkte e-mail adressen, 1 tot 5 pop3 e-mail boxen, onbeperkt dataverkeer, cgi-bin directory, ftp directory, supersnelle en betrouwbare verbinding (tot 155 Mbit!), statistieken, websitepromotie en uw site wordt indien gewenst ge-update met nieuwe informatie (eigen modificaties blijven uiteraard mogelijk).

  Met deze All-In prijs wordt u letterlijk alles uit handen genomen!

  NB: In tegenstelling tot vele andere webdesignbureaus krijgt u bij een Baffoon All-In Pakket altijd een complete website, voorbeelden vindt u op onze referentiepagina.
  * Waarom deze lage tarieven? | * Een complete website bestellen? Hoe werkt dat?

  Klik hier om direct te bestellen!
 • 'All-In Pakket' inclusief webwinkel en hosting:
  Een compleet pakket zoals hierboven beschreven, maar nu inclusief uw eigen webwinkel! U heeft de mogelijkheid om uw producten via het Internet 'bij de mensen thuis' te brengen voor een fractie van uw gebruikelijke overheadkosten.

  Een webwinkel is laagdrempelig en, mits er enige marketing aan vooraf gaat, snel winstgevend te maken. Dit alles terwijl ù er bijna geen omkijken naar heeft! All-In vanaf € 99,- per maand!

  * Waarom deze lage tarieven? | * Een complete website bestellen? Hoe werkt dat?

  Klik hier om te bestellen.
 • Registratie en Hosting Domeinnaam Inclusief E-Mail Adres:
  Wij zullen uw domeinnaam registreren en hosten voor slechts € 9,95 per maand (facturering per 2, 5 of 10 jaar). Het is belangrijk om een goede domeinnaam te registreren, óók als u nu nog geen website wilt is het verstandig om toch vast uw naam vast te leggen. U krijgt dan tevens een POP3 e-mail adres (onbeperkt aliassen) met uw nieuwe naam en desgewenst zetten wij uw logo en adresgegevens vast op uw toekomstige website (inclusief e-mail formulier!). Dit is een all-in prijs! U krijgt dus géén extra factuur van de registrerende organisatie en er zijn géén extra set-up kosten. Waarom deze lage tarieven?

  Klik hier om te bestellen.
 • Registratie van uw Domeinnaam voor Toekomstig Gebruik:
  Indien u nu nog geen gebruik wenst te maken van het Internet, zullen wij uw domeinnaam registreren voor toekomstig gebruik voor slechts € 3,50 per maand (facturering per 2, 5 of 10 jaar*). Dit is een all-in prijs! U krijgt dus géén extra factuur van de registrerende organisatie en er zijn géén extra set-up kosten. Waarom deze lage tarieven?
  *Door de scherpe prijs helaas geen korting bij facturering per 5 of 10 jaar.

  Klik hier om te bestellen.
 • Creatie en Design Internet Pagina's Inclusief Copyright:
  Indien wij uw website mogen creëren zonder hosting- of onderhoudscontract zal de prijs veelal tussen de € 1000,- en € 5000,- (éénmalig) komen liggen, e.e.a. is uiteraard slechts een indicatie en geheel afhankelijk van uw wensen. Het copyright wordt in deze overgedragen aan u of uw bedrijf.

  Uiteraard is dit ook mogelijk in combinatie met één van bovenstaande opties en/of één van onze Virtual Domain Hosting pakketten.

  * Waarom deze lage tarieven? | * Een complete website bestellen? Hoe werkt dat?

  Klik hier om te bestellen.
  Klik hier voor een vrijblijvende offerte.
 • Virtual Domain Hosting Pakketten (Inclusief Domeinnaam):
  Uitsluitend hosting van uw site, u maakt zelf de website. Inclusief (o.a.) e-mail adres(sen) en domeinna(a)m(en). Alle pakketten tegen zéér concurerende tarieven en zonder twijfel behorende tot de beste kwaliteitshosting in Europa! Meer informatie met betrekking tot prijzen en mogelijkheden aangaande Virtual Shared Domain Hosting vindt u hier.

  Klik hier voor de mogelijkheden.
 • Non-Profit
  Voor bands, musici, kunstenaars en non-profit organisaties hanteren wij altijd een gereduceerd tarief. Neemt u a.u.b. eerst even contact met ons op voor verdere informatie.

  Klik hier om te bestellen.
  Klik hier voor meer informatie.
NB: De mogelijkheden hierboven zijn beknopt samengevat en zijn standaard pakketten. Als u andere wensen heeft; in principe is alles mogelijk! Uit onze ervaring blijkt echter dat bovenstaande pakketten in 9 van de 10 keer méér dan toereikend zijn om uw bedrijf professioneel voor de dag te laten komen op het Internet.Opties bij bovenstaande pakketten (a.u.b. duidelijk aangeven op uw bestelformulier):

 • 'Super-Size-It': 70 Mb extra server ruimte èn 10 POP3 e-mail adressen: voor slechts € 225,- per jaar!

 • Voor het aanmaken van Nederlandse teksten voor uw website hebben wij een professionele tekstschrijver in ons team.Neemt u eerst contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. (uitsluitend in combinatie met een All-In Pakket).

 • Met betrekking tot uw internetpresentatie is er de mogelijkheid een professionele, digitale fotograaf in te huren welke zorg zal dragen voor een juiste visuele presentatie van uw bedrijf of dienstverlening. Deze kan de effectiviteit van uw website aanzienlijk verhogen. Neemt u eerst contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave aangaande deze fotoservice (uitsluitend in combinatie met een All-In Pakket).

 • Wij kunnen uw website, tegen een gunstig tarief, professioneel laten vertalen in het Engels, Spaans en Duits. Neemt u eerst contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave aangaande deze vertaalservice (uitsluitend in combinatie met een All-In Pakket).

 • Aanbevolen: Maandelijks aanmelden van uw site bij de 2500 populairste zoekmachines ter wereld: slechts € 149,- per jaar. (Meer informatie over zoekmachines vindt u hier.)

 • Extra POP3 e-mail adressen: € 2,50 per adres per maand of in overleg.

 • Extra server ruimte: € 2,50 per Mb per maand, of in overleg.

 • Extra domeinnaam inclusief 'catch-all' e-mail adres doorverwijzen: € 90,- per jaar.

 • Voor het registreren van . nu extensies geldt een toeslag van € 9,95 per jaar.

 • Extra (éénmalige) updates en modificaties: (vanaf) € 25,- per keer, of in overleg.

 • Overig: slechts € 25,- per uur, of in overleg.

Geachte klant:
Heeft u interesse in één of meerdere van bovenstaande opties geeft u e.e.a. dan a.u.b. duidelijk aan op het bestelformulier.Wij zijn van mening dat wij u een professionele site voor de laagst mogelijke prijs kunnen aanbieden en hopen van harte dat wij u binnenkort eveneens als nieuwe relatie mogen verwelkomen.


Prijswijzigingen voorbehouden; Betalingsconditie: binnen 8 dagen (Facturering per jaar vooruit); Alle prijzen zijn exclusief BTW; Baffoon Internet Services KvK: 34127754, Amsterdam; Postbank: 7221766; Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om zwaarbelastende (background) processen zoals 'eg-drops' te draaien of adult/warez/mp3,s/webcams en/of overige aanstoot gevende pagina's op de servers te plaatsen. 'Spamming' nooit toegelaten. Misbruik zal automatisch inhouden dat de betreffende accounts worden verwijderd van de servers zonder verdere melding hieraan voorafgaand en zonder enige vorm van schadevergoeding en/of restitutie op wat voor wijze dan ook. Indien u van mening bent dat dergelijke processen en/of sites op de servers worden gebezigd, kunt u een e-mail sturen naar: abuse@baffoon.net. Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier.