Welkom bij Baffoon Internet Services Holland

Over Baffoon Internet Services Holland (BISH)


BISH is een financieel onafhankelijk, full-service internetprovider (ISP) & intermediair. Met een relatief klein team van slechts 4 medewerkers, hebben wij ons tot doel gesteld koplopers te zijn en blijven in het aanbieden van vrijwel alle internet gerelateerde diensten, en wel tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Baffoon Internet Services geeft geen geld uit aan grote, luxe kantoren of dure advertentiecampagnes. Wij investeren uitsluitend in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij zijn d.d. 02-02-2000 officieel van start gegaan in de regio groot-IJmond, Noord-Holland met ÚÚn duidelijke filosofie namelijk, de (M.K.B.) ondernemers in de regio ondersteunen in hun weg naar het internet, en daarnaast het aanmoedigen van lokale ondernemers om deze belangrijke stap naar dit medium te maken. Ten eerste door tegen uitermate gunstige tarieven op maat gesneden internetpakketten aan te bieden, ten tweede door garant te staan voor een structurele drempelverlagende begeleiding bij de bedrijfsuitbreiding naar het internet.

Inmiddels zijn wij in het jaar aangekomen, en is de "internet advies provider" van weleer behoorlijk uit haar jasje gegroeid. In heel Europa opererend, met als basis hetzelfde uitgangspunt waar destijds mee is begonnen: Hoge kwaliteit tegen lage prijzen voor zowel webdesign als webhosting, uitstekende begeleiding, gerichte adviezen en optimale communicatie met de opdrachtgever.
Kortom, wáár voor uw geld, en is dat nu niet precies waar u als ondernemer op zit te wachten?

Naast advies en webhostingpakketten omvat het dienstenpakket van Baffoon Internet Services ook websitebeheer, onderhoud, webdesign/development, websitepromotie, internetpresentaties, dedicated servers, et cetera. Alles wat met internet te maken heeft en voor u als ondernemer interessant zou kunnen zijn verzorgen wij voor u, tegen tarieven die scherp afsteken tegen die van vergelijkbare providers. Sommige concurerende bedrijven rekenen ook vandaag nog tot 10x onze tarieven voor een dienstenpakket van gelijkwaardige of zelfs inferieure kwaliteit. Baffoon Internet Services zal echter altijd eerst voor continu´teit kiezen, een langdurige relatie met u vinden wij belangrijker dan op een snelle manier geld te verdienen door (abominabel) hoge bedragen voor geleverde diensten te rekenen.

Ook ú kunt gebruik maken van de filosofie achter Baffoon Internet Services, bekijkt u de prijzen op de website voor webdesign of webhosting: u zult moeten concluderen dat onze tarieven onwaarschijnlijk laag zijn. Neemt u direct contact met ons op verdere informatie aangaande uw mogelijkheden, of maak voor een snelle bestelling gebruik van ons bestelformulier. Indien u reeds eerder met een andere provider in zee bent gegaan: wij verzorgen uw verhuizing gratis, probleemloos en snel, zodat u ook kunt profiteren van de gunstigste internet tarieven in Europa. Wij zenden u de hiervoor benodigde documenten graag toe (welke u vervolgens getekend aan ons retourneert).

Aangaande webhosting kunt u bij ons terecht voor serverlokatie in het uiterst geavanceerde Network Operation Centre in Amsterdam Z-O, direct aan de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX). Deze staat garant voor supersnelle (behorende tot de snelsten van Europa), betrouwbare verbindingen en is als zodanig zeer zeker aan te bevelen voor uw bedrijfspagina's. Ook hiervoor geldt dat de tarieven tot de voordeligste in Europa blijven behoren zodat in de praktijk uw website in de meeste gevallen voor minder dan € 200,- p.jr. continu en wereldwijd online zal zijn. Uw reclamebudget zal hierdoor dus nauwelijks worden aangesproken!

Onthoudt u zichzelf of uw bedrijf niet langer van onze kwaliteitsdiensten. BISH heeft inmiddels allang bewezen geen eendagsvlieg te zijn in de wereld van internet providers. Met een gemiddelde groei van maar liefst 500% per jaar (periode februari 2000 tot februari ), en een klantenverloop van minder dan 1% per jaar (!), denken wij dat wij u meer te bieden hebben dan enig andere collega aanbieder van internetdiensten. Grotere of bekendere internetbedrijven bieden u zeker niet meer zekerheid, service of kwaliteit. Wij durven het volgende te beweren: BISH is niet alleen beter, maar ook completer en goedkoper.


Hopende u binnenkort als nieuwe relatie te mogen verwelkomen, verblijven wij.


Hoogachtend,

Team Baffoon Internet Services Holland

Vorige Pagina